Over LIVA

De gestoffeerde meubelen van LIVA overtuigen door een groot aantal functies, gecombineerd met het hoogste comfort. Ontdek banken om verliefd op te worden, fauteuils om in te relaxen en comfortabele meubelsets die uw woonkamer omtoveren tot een plaats van welzijn, exclusief bij speciaalzaken. Typisch LIVA, veel van de modellen onthullen hun geheim pas op het tweede gezicht; Geïntegreerde functies en een groot aantal instelmogelijkheden bieden u een ongeëvenaarde flexibiliteit. Omdat LIVA-meubels zich aanpassen aan uw persoonlijke comfortgevoel - en niet andersom. Ontdek wat erachter zit en overtuig uzelf.

Thuis relaxen

Functies die uw leven comfortabeler maken. Of het nu gaat om flexibel uitbreidbare zitdieptes, comfortabele hoofdsteunen voor ontspannen leesuren of opklapbare armleuningen - de afzonderlijke modellen van de veelzijdige LIVA-collectie worden gekenmerkt door een breed scala aan functies en kunnen daarom compromisloos worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Kies eenvoudig uit het grote aantal optionele en praktische extra functies die uw dagelijks leven nog comfortabeler maken.

De LIVA fauteuils zetten de toon voor ontspanning. "Feet up" is het motto voor tal van modellen waarop u zich elke dag echt comfortabel kunt voelen. Dankzij verschillende verstelmogelijkheden kun je jezelf in de positie brengen waarin jij je het prettigst voelt. Ideaal voor ontspannende momenten na het werk, tv-avonden, rustige uurtjes met een goed boek of een powernap. Uitstekende verwerking van hoogwaardige stoffen of leer en comfortabele bekleding ronden de perfecte momenten van ontspanning af.